Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Misa preko Facebooka

  I u Crkvi se prilagođavaju novonastaloj situaciji pa je tako, slijedeći upute Stožera civilne zaštite punitovački župnik dr. Đurica Pardon sinoć održao misu prijenosom preko župske Facebook stranice.

  Najgore je svećenicima kada moraju reći svojim vjernicima da ne dođu na svetu misu, odnosno kada moraju sami slaviti svetu misu, pa nažalost u ovim okolnostima ova situacija zahtijeva od nas i snalaženje da bismo, ipak, koliko je moguće bili u kontaktu sa svojim narodom i sa vjernicima koji su nam povjereni. Zato sam ja i odlučio u slavlje svakodnevne svete mise uključiti i vjernike koji su prijatelji na Facebook stranici naše župne zajednice tako da mogu pratiti svetu misu iz naše župne crkve i nahraniti se Božjom riječju i Božjom prisutnošću, nas svećenika koji smo ondje okupljeni, mene kao župnika, i da i na taj način zadržimo kontakt s Bogom. Smatram da je to u ovim okolnostima jedna od mogućnosti koja nam se pruža, da je iskoristimo na ovaj način i da Bogu i ljudima budemo na službi”, kaže velečasni Đurica Pardon.

  Najavljuje da će nastaviti i dalje održavanje mise preko Facebook stranice svoje župe. Misa je radnim danom u 9 sati, a nedjeljom u 10 sati.

  Molimo zajedno da nas Gospodin očuva u ovoj teškoj, nenadanoj i izvanrednoj situaciji“, rekao je župnik Pardon pozvavši župljane na molitvu i pridržavanje naputaka i odluka nadležnih tijela.

   

  Foto:Ustupljena fotografija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog