Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Kuda ide đakovački sport?! – Kakva čudesa se događaju u Rukometnom klubu Đakovo?'”

  „Rukometni klub Đakovo u velikim je problemima o kojima se treba progovoriti javno”, tvrde u svom priopćenju kadeti i njihovi roditelji navodeći da je „Gradonačelnik u klub postavio svoga oca u upravu, a bratića Domagoja Perlića za izvršnog direktora i glavnog trenera”.

  „Otkako je on došao u klub mnogi igrači su otišli iz kluba. Razgovarali smo s upravom kluba i gradonačelnikom te im pokušali ukazati na probleme. No, naišli smo na podsmijeh i nerazumijevanje. Od Rukometnog kluba Đakovo gradonačelnik je napravio obiteljski klub Perlić- Mandarić. Otišla su još tri trenera i 15 kadeta, ali to očito nikoga nije briga”, navodi se, između ostaloga, u priopćenju kadeta i njihovih roditelja.

  „S dolaskom Perlića dolaze problemi koji su vezani uz našu djecu. Njegovim dolaskom iz kluba odlazi 18 igrača, a nitko se ne pita zašto su igrači otišli. Kako nema igrača, počeo je jedno po jedno uzimati našu djecu. Bilo je više ozljeda gdje su djeca završavala na operacijama i rehabilitaciji, tada ih više ne treba. Djeca više ne žele trenirati i ne treniraju s Perlićem”, upozoravaju roditelji kadeta Rukometnog kluba ističući da su imali „dobru volju to riješiti bez javnosti, ali očito ne ide. Želimo da javnost zna zašto nema naše djece na međunarodnim turnirima, želimo da se zna zašto neće odigrati državne kadetske utakmice i zašto vjerojatno neće biti na državnoj završnici kadeta u Poreču”, navodi se u priopćenju kadeta Rukometnog kluba Đakovo i njihovih roditelja.

  O toj temi bit će riječi u sutrašnjoj emisiji „Zoon politikon” u 9:10 sati.

  A, da đakovački sport ne ide u dobrom smjeru govori  i fotografija poluprazne dvorane s proglašenja Najboljeg sportaša 2019.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog