Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osječko-baranjskoj županiji odobreno sufinanciranje 17 projekata

  Nakon jučerašnjeg svečanog predstavljanja hrvatskog predsjedanja Strategijom Europske unije za Dunavsku regiju u Vukovaru, ministar Marko Pavić uručio je 170 ugovora o dodjeli bespovratnih nacionalnih sredstava i sredstava iz europskih fondova korisnicima iz pet slavonskih županija namijenjenih daljnjem poticanju ravnomjernog razvoja, a čija je ukupna vrijednost oko 120 milijuna kuna.

  Župan Ivan Anušić potpisao je 17 ugovora s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU o sufinanciranju projekata energetske obnove zgrada javnih ustanova na području Osječko-baranjske županije i projekt izrade dokumentacije za Gospodarski centar. Naime, u sklopu Javnog poziva za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2019. godinu, Osječko-baranjskoj županiji odobreno je sufinanciranje 17 projekata u vrijednosti 15 milijuna kuna. Ukupna vrijednost tih projekata iznosi 60 milijuna kuna, od čega 36,7 milijuna sufinancira Europska unija, 15 milijuna Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, dok 8,2 milijuna pokriva Osječko-baranjska županija.

  Ugovore s resornim Ministarstvom potpisali su i čelnici 17 općina i gradova s područja Osječko-baranjske županije te na taj način osigurali značajan udio bespovratnih sredstava za svoje projekte. Među tim općina je i Općina Punitovci koja je za treću fazu izgradnje Doma Slovaka u Josipovu Punitovačkom dobila 200.000 kuna i Općina Levanjska Varoš za izgradnju i opremanje građevine javne namjene, odnosno kapele na mjesnom groblju Majar 80.000 kn.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog