Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najbolji “Zaželi pekmez”

  U Osijeku će danas biti održano natjecanje za najbolji „Zaželi pekmez” koji pripremaju zaposlene gerontodomaćice koje sudjeluju u projektu Zaželi na području Osječko-baranjske županije. Događaj su inicirali voditeljice projekata, ističe koordinatorica Jasminka Mesarić.

  Naše gerontodomaćice intenzivno se i svaki dan na različitim vrstama poslova druže sa svojim korisnicima pa, između ostaloga, sada u ovo vrijeme pripremanja zimnice pomažu im u pripremi. Kako je ovo vrijeme u našim selima bogato različitim vrstama voća u kućama se pripremaju i pekmezi i, zapravo, voditeljice projekata Zaželi zajedno sa svojim gerontodomaćicama žele proširiti druženja, međusobno upoznavanje, žele da se gerontodomaćice ne druže sa svojim domaćinima samo u vrijeme dok su na poslu nego i puno šire i evo nekako se ideja sama od sebe nametnula da to druženje proširimo. A, da ne bi bilo samo druženje, napravit ćemo svojevrsno natjecanje u „Najzaželi pekmezu””, objašnjava koordinatorica ističući da u projektu sudjeluju gerontodomaćice, voditelji i korisnici iz Strizivojne, Gorjana, Đurđenovca i Belišća. Oni će doći u 18 sati u Osijek, a već su poslali svoje pekmeze i sve skupa će, kako najavljuje koordinatorica Jasminka Mesarić, biti „jedan zanimljiv događaj i jedno lijepo druženje”.

  Tročlani ocjenjivački sud izabrat će tri najbolja Zaželi pekmeza te pobjednicama uručiti prigodne nagrade, a ostalima priznanja za sudjelovanje.

  Foto: J.M.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog