Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ella Dvornik donira 10 000 kuna Udruzi Neven Đakovo

  Ella Dvornik i grupa Fluentes u subotu nastupaju u Vezovskom šatoru. Ella je svoj honorar od nastupa, 5 000 kuna, odlučila poduplati “iz svog džepa” te učiniti lijepu gestu, odnosno donirati nekoj udruzi s đakovačkog područja 10 000 kuna. Prijedloge za udruge zamolila je svoje pratitelje na Facebooku, a jučer je na svom Facebooku objavila da je to Udruga Neven Đakovo čiji je cilj razvijanje oblika pomoći i samopomoći kod djece s posebnim potrebama.

  -Pozdrav iz Osijeka. Upravo na probi s Fluentes bendom! Nastupamo u Subotu na Đakovačkim Vezovima! Ja sam samo mali gost ovim divnim ljudima. I hvala vam na prijedlozima za udrugu kojoj cu donirati novac ovim povodom ! Odabrali ste svi skupa onu pravu ❤️ Udruga Neven Đakovo!! Pjevamo za vas ❤️❤️❤️❤️ dođite nam se svi smijati, pljeskati i pjevati s nama!!! – napisala je Ella.

  Tako se suradnja Gorana Boškovića (frontmen Fluentesa) i Elle Dvornik nastavlja nakon zajedničkih nastupa u showu Zvijezde pjevaju te snimanja spota za pjesmu „Ljetna haljina“.

  https://www.facebook.com/elladvornik/photos/a.10151203174946932/10156172789731932/?type=3&theater

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog