Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Svečano otvorena dvorana u Satnici Đakovačkoj: Župan zabio gol

  Udarcem lopte, pa i zgoditkom, osječko-baranjskog župana Ivana Anušića danas je svečano otvorena nastavno-sportska dvorana Osnovne škole Satnica Đakovačka.

  -Drago mi je da nakon toliko godina Satnica Đakovačka napokon ima dvoranu. Mogu se pohvaliti s tim da smo mi sada županija u kojoj sve matične škole imaju sportske dvorane, izjavio je župan Anušić.

  Prekrasan svečani program pun pjesme i plesa pripremili su učenici i nastavnici satničke osnovne škole, a ravnatelj Mario Plavčić podsjetio je na to da je Osnovna škola Satnica Đakovačka nastala 2014. godine te kako je jedna od škola koje sudjeluju u eksperimentalnom programu „Škola za život”.
  -Neizmjerno me raduje dovršetak ove nastavno-sportske dvorane. Sreća na licima učenika kada su prvi puta potrčali ovom dvoranom, ispunili su me za sve neprospavane noći i brige oko njezina dovršetka. Važno je naglasiti da osim što je nama neprocjenjiva za nastavu, ova dvorana ima važnu ulogu i za lokalnu sredinu, za sportske klubove, za kulturno umjetnička društva, udruge kojima će ona pomoći za sportsko-rekreativne aktivnosti te održavanje manifestacija, istaknuo je u svom govoru Plavčić.

  Nakon ravnatelja škole, zadovoljstvo je izrazio i načelnik Općine Satnica Đakovačka Željko Šimić.
  – Ovo je dika i ponos za naše učenike, da mogu u ovoj dvorani vježbati, igrati nogomet, košarku, družiti se, tako i za naše sportske udruge… Nadasve, u ovom svečanom trenutku, mogu se zahvaliti i županu Ivanu Anušiću što je u njegovom mandatu izgrađena ova sportska dvorana i iskreno se zahvaljujem, a nama ostaje da uživamo u ovom sportskom objektu, izjavio je načelnik Općine Satnice Đakovačke Željko Šimić.

  Dvorana je površine 666 kvadratnih metara, a uz nju je izgrađeno i vanjsko igralište. Opremljena je vrhunskom sportskom opremom, a pristup je, kako je istaknuo ravnatelj Plavčić, bez arhitektonskih barijera. Izgradnju dvorane u potpunosti je financirala Osječko-baranjska županija.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog