Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sve je spremno za 1. Đakovački vatrogasni cener

  U Đakovu se u subotu održava ulična utrka prvi Đakovački vatrogasni cener. O čemu se radi pitali smo zapovjednika DVD-a Đakovo Ivana Klemena:

  Vatrogasci DVD-a Đakovo već su četiri, pet godina vrlo aktivni u vatrogasnim utrkama diljem Hrvatske i drugim utrkama koje nisu vatrogasne pa smo se nakon višegodišnjeg iskustva natjecanja odlučili sami okušati u organizaciji. Utrka će se održati u subotu, 18. svibnja 2019., s početkom u 16 sati ispred vatrogasnog doma. Trčat će se ulicama grada Đakova, a za sada ima preko 100 prijavljenih na samu utrku. Prijave traju još večeras do 20 sati, moći će se prijaviti i na sam dan utrke, međutim na dan utrke neće biti moguće dobiti onaj startni paket. Na utrci mogu sudjelovati vatrogasci, ali i svi oni rekreativci koji podupiru rad vatrogasaca. Ima jako puno prijavljenih rekreativaca.”

  -Nismo prvi koji smo smislili takvu utrku. U našoj županiji je to treća takva utrka, imaju utrke u Osijeku i Našicama. Diljem hrvatske, po svim županijama postoje vatrogasne utrke, pojasnio je Klemen.

  Za vrijeme utrke vrijedit će privremena regulacija prometa, a zapovjednika DVD-a pitali smo i trebaju li Đakovčani biti zabrinuti ako za vrijeme utrke dođe do požara: Naravno da ne. Vatrogasci kao i u svakom drugom događaju ima rezervnu ekipu koja čeka u vatrogasnom spremištu, koja nije sudionik utrke tako da u slučaju intervencije i dalje razina zaštite ostaje na istom nivou.„

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog