Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Građanin uznemiren zbog radova na tornju: “Idem kod gradonačelnika”

  Uznemiren radovima na tornju starog đakovačkog DVD-a, u redakciju nam je došao građanin Ninoslav Katić iz Gupčeve ulice. Naime, on je jutros primijetio kako đakovačke tvrtke na spomenutom tornju postavljaju „nekakve dodatne elemente” i pita se tko je to njima dozvolio.

  -Taman da je dokazano da ništa oni ne emitiraju, nekakva štetna zračenja, ako smo mi kao građani uznemireni, već to je problem, rekao je Katić.

  Nakon što se obratio DVD-u Đakovo, došao je na Radio Đakovo odakle se uputio kod gradonačelnika Mandarića. Pitali smo ga što očekuje od gradonačelnika.

  -Očekujem da mi ironično odgovori da se tu ništa ne može, ali nadam se da će biti suprotno. Ako me uopće primi.

  Iz đakovačkog DVD-a doznali smo da je riječ o novom „kabliranju” antenskog sustava koji je postavljen prije desetak godina. Kao i tada, i sada su zatraženi svi potrebni dokumenti o mogućem zračenju

  -Mi kao iznajmljivač smo i tada kao i sada tražili i izjave o sukladnosti tih uređaja kako ne bi zbilja došlo do nekih neželjenih posljedica i sve te suglasnosti smo dobili. Sva ta moguća zračenja u okvirima su kao i svugdje dalje, znači blizina te antene ne predstavlja nekakav veći problem nego što je svugdje dalje u okolišu, rekao je zapovjednik đakovačkog DVD-a Ivana Klemen.

  Predviđeno trajanje radova je sedam dana.

  Foto: Ustupljena fotografija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog