Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mia: “Cesta do sna” najbolji je opis mog života

  “Cesta do sna” novi je singl s Mijinog drugog autorskog albuma, a s kojim će se predstaviti na CMC festivalu u Vodicama. Pjesma je snimana u studiju Croatia Recordsa u Zagrebu, studiju Ivana Pešuta u Rijeci i u studiju Vjekoslava Dimtera u Philadelphiji. Autori glazbe i teksta su Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir BačićAranžman i glazbenu produkcijupotpisuju Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Za miks i mastering pobrinuo se Goran Martinac. Novi studijski album najveće hrvatske pop zvijezde očekuje se do kraja ove godine, a najavljen je hit singlom “Ovaj grad” koji je i danas među najemitiranijim pjesmama u hrvatskom radijskom eteru. Vjerujemo kako istu sudbinu ima i “Cesta do sna” o kojoj Mia kaže:

  “‘Cesta do sna’ najbolji je opis mog života u posljednjih nekoliko godina; svirke i putovanja s bendom polako su mi postale neizostavan dio života, a ono što je još važnije pronašla sam cestu i put kojim idem do kraja, bez obzira na uvjete, raspoloženje i okolinu, cestu koja je moj smisao i čini me sretnom. Nadam se da će pjesma sve koji ju zavole podsjetiti na njihovu vlastitu cestu, ono za što žive i žrtvuju se i kad je teško i kad je lako.” 

  Mijine pjesme uvijek su zračile pozitivnom energijom, a “Cesta do sna” zasjala je kao prvo proljetno sunce. S nadom da će ova pjesma biti i cesta do vašeg srca, Mianajavljuje nastup u sunčanim Vodicama na najvećem festivalu domaće glazbe,CMC festivalu Vodice 2019 koji će se održati 7. i 8. lipnja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog