Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mia Dimšić u božićnom izdanju

  Jedna od najpopularnijih pjevačica i kantautorica trenutno na domaćoj glazbenoj sceni, Osječanka Mia Dimšić, objavila je novi album, ovog puta u božićnom izdanju pod nazivom „Božićno jutro“.

  I dok je s planetarno popularnim pjesama Mia nanizala mnoge uspjehe, a među njima možemo spomenuti neke od najpoznatijih: „Život nije siv“, „Bezimeni“, „Sunce, oblak, vjetar“, a tu je i novija „Kiša“, Mia ne staje.

  Tako je ovu uspješnu godinu odlučila zaokružiti i božićnim albumom u kojem je snimila  11 božićnih pjesama, što je njezino prvo službeno božićno izdanje. Mia je na albumu surađivala s brojnim glazbenim umjetnicima, među kojima su Ante Gelo, Igor Geržina, Daria Hodnik, Ivan Pešut, Emanuel i brojni drugi. Kao glazbeni producenti potpisuju se Goran Martinac, Domagoj Pavin i Damir Bačić, koji je i izvršni producent izdanja.

  Na novom albumu, kao što smo spomenuli našlo se 11 pjesama, a neke od njih već su počele kružiti radijskim eterima i pronašle svoje obožavatelje. Istaknut ćemo nove pjesme „Cimet i čaj“ te „Božić bez tebe“. One još nisu ugledale svjetlo dana na YouTube kanalu, no vjerujemo da ih mnogi s nestrpljenjem čekaju.

  Osim njih, na albumu su se našle i obrade poznatih božićnih i tradicionalnih pjesama, poput „Veselje ti navješćujem“, „I’ll Be Home for Christmas“. „Jingle Bell Rock“, „Winter Wonderland/Snježna ulica“ i „Radujte se narodi“.

  Svojim glazbenim talentom, pjesmama i hitovima te brojnim obožavateljima, Mia je potpuno opravdala naziv pjevačke senzacije.

  Album  „Božićno Jutro“ – Mia Dimšić:

  1. Božićno Jutro (The Christmas Song-Chestnuts Roasting On an Open Fire) [feat. Ante Gelo]
  2. Cimet I Čaj
  3. Veselje Ti Navješćujem
  4. Snježna Ulica (Winter Wonderland)
  5. I’ll Be Home For Christmas
  6. Božić Bez Tebe
  7. Radujte Se Narodi (feat. Igor Gerzina)
  8. It’s Not Christmas Without You (feat. Iva Pešut)
  9. Zlatnih Krila (feat. Emanuel)
  10. Jingle Bell Rock
  11. Pjesma Prijatelja (Auld Lang Syne)

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog