Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Osijeku se trči, oprez u prometu

  U subotu, 6. travnja 2019. godine, na području grada Osijeka održat će se 15. osječki Ferivi polumaraton.

  Za vrijeme održavanja polumaratona od 10 do 14 sati za promet će biti zatvorene slijedeće ulice u Osijeku: Ulica Josipa Juraja Strossmayera od Trga Ante Starčevića do Svilajske ulice, Ulica Šandora Petefija od Strossmayerove do Kolodvorske ulice, Ribarska ulica, Kapucinska ulica, Ulica Europske avenije, Ulica cara Hadrijana, Trg bana Josipa Jelačića te Gupčeva ulica od Trga bana Josipa Jelačića do Cvjetkove ulice te ulice u Tvrđi (Franjevačka, Ulica Josipa Bosendorfa, Trg Svetog trojstva i F. Markovića) i cesta od rekreativnog centra Copacabana do ulaska u Tvrđavicu.  Isto tako, dolaziti će do čestih zatvaranja Šamačke i Ribarske ulice, objavila je policija.

  Prometom će upravljati policijski službenici kojima će pomagati volonteri organizatora i dobrovoljna vatrogasna društva.

  Mole se svi građani da u navedenom vremenu za promet ne koriste navedene ulice, već ostale ulice grada Osijeka; paralelnim ulicama Vukovarskom, Gundulićevom, Sljemenskom, Kozjačkom ili južnom obilaznicom. Kako se utrka bude odvijala i završavala, pojedine dionice cesta će odmah biti puštene u promet. Tramvajski promet će funkcionirati uz manje zastoje kod starta utrke.

  Foto: Arhiva

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog