Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počinju s radom kardiološka i oftalmološka ambulanta

  U Domu zdravlja Đakovo od ponedjeljka, 11. ožujka, s radom počinje ordinacija opće interne medicine.

  Od ponedjeljka, kako doznajemo od ravnatelja Bore Knezovića, s radom počinje i oftalmološka ordinacija u punom radnom vremenu.

  “Oftalmološka ambulanta nam je i dosad radila smo nismo imali svoga liječnika i dolazili su nam liječnici iz Belog Manastira i iz Vukovara, a dolazili su najviše jednom do dva puta tjedno i tako nam je ambulanta radila dosad nedovoljnim kapacitetom. Međutim, Zakon o radu ne dozvoljava tim liječnicima izlazak više od 8 sati prekovremeno mimo svoje matične ustanove. Naša doktorica okulistica položila je specijalistički i nakon što je HZZO prihvatio našu ponudu od ponedjeljka ta ordinacija radi svaki dan u punom radnom vremenu što će omogućiti kvalitetniju uslugu, ali i da se riješe zaostaci”, najvaljuje ravnatelj Knezović.

  Prostor za opću internu ordinaciju bio je pripremljen još prije nekoliko mjeseci, objašnjava ravnatelj Knezović, no ona, kako tvrdi, još uvijek neće raditi u punom radnom vremenu jer je liječnica na porodiljnom dopustu.

  “Dok se doktorica ne vrati s porodiljnog, uz veliki napor uspjeli smo osigurati od pet kardiologa u osječkoj i našičkoj bolnici 19 sati u kardiološkoj ambulanti, a to je pola radnog vremena, odnosno sedam izlazaka u ožujku u skladu s njihovim mogućnostima i u skladu sa zakonskim odredbama”, kaže ravnatelj Knezović.

  Termini rada kardiološke ambulante u ožujku su: 11. od 16 sati, 16. ožujka od 9 sati, 18. i 19. ožujka od 16 sati, 22. ožujka od 8 sati, 26. i 28. ožujka od 16 sati i 30. ožujka od 8 sati, a telefon ambulante za naručivanje je 285 955.

  bty

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog