Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vježba evakuacije u Strukovnoj školi

  Jučer u 18:45, bez prethodne najave, u Srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata održana je vatrogasna vježba koja je dio redovitih vježbi DVD-a Đakovo. Vježba je, kako doznajemo od zapovjednika Ivana Klemena, i zakonska obaveza škole, a cilj je bio provjera uvježbanost učenika i nastavnika za izvanredni događaj prilikom kojega bi se morali evakuirati iz zgrade.

  Isto tako, vježba je imala za zadatak provjeriti imaju li nastavnici dovoljnu kontrolu provjere brojnog stanja evakuiranih učenika. Osim uvježbavanja djelatnika i učenika škole, vježba je imala bitnu zadaću upoznavanja vatrogasaca s objektom u kojemu je vježba izvedena kako bi u možebitnom stvarnom događaju što bolje poznavali objekt te lakše izvršili zadaće spašavanja i gašenja požara koje bi im se stavile za zadatak.

  Vježba je, kako ocjenjuje zapovjednik DVD-a, vrlo uspješno provedena, a zaključak je da su učenici i nastavnici Srednje strukovne škole Antuna Horvata vrlo dobro pripremljeni za izvanredne događaje, evakuaciju su izveli vrlo disciplinirano i prema planu evakuacije i ista je bila gotova u samo 2 minute od oglašavanja sirene za opasnost.

  Isto tako, tvrdi Klemen, vatrogasci su sinoć još jednom dokazali da su vrlo dobro uvježbani te
  da, iako su dobrovoljni vatrogasci, profesionalno upotrebljavaju svu vatrogasnu opremu, koriste se ispravnom vatrogasnom taktikom te bez većih problema mogu intervenirati i u ovako složenim objektima s velikim brojem korisnika.
  …………………

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog