Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U svijetu đakovačkih bajki

  U Spomen-muzeju biskupa Josipa Jurja Strossmayera otvorena je izložba ilustracija za slikovnice nastale po đakovačkim narodnim bajkama.

  Izložene su ilustracije desetak autora među kojima su: Ivan Antolčić, PetraBalekić, Andrea Bassi, Patricija Drenjančević, Katarina Kuric,Simone Mocenni Beck, Gualtiero Mocenni, Siniša Simon, VeronikaSinko i Monika Vladisvaljević, doznajemo od kustosice Irene Ivkić.

  Izložba u Spomen-muzeju biskupa Strossmayera, kako je naglasio ravnatelj velečasni Tadija Crnjak, dio je predblagdanskog ugođaja.

   “Božić kao stvarni  događaj uveden je u svijet bajki tako da nam je drago da u ovom vremenu pomalo bajkovitosti želimo posebno našim najmlađim sugrađanima darovati nešto što će im malo plijeniti pažnju, malo vratiti fokus na tu bajkovitost koja je tako bitna u tim djetinjim godinama kako bi i oni na neki način razvijali svoju kreativnost, maštovitost i mislim da je ova izložba jako dobra i da će oplemeniti mnogo malih posjetitelja koji će je doći razgledati”, izjavio je velečasni Tadija Crnjak, ravnatelj Spome-muzeja biskupa Strossmayera.

  Izložba je otvorena do 15. siječnja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog