Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Andrej Kedveš osvojio zlato

  Đakovački borci  Kickboxing kluba Blitz protekle subote u Zagrebu su nastupili na jakom međunarodnom turniru “Croatia open“, koji je okupio 555 boraca iz 6 država.

   Nastupilo je 5 boraca iz Đakova u konkurenciji seniora, juniora i starijih kadeta, a najuspješniji je bio očekivano Andrej Kedveš koji se okitio zlatom u kategoriji do 71 kg, pobjedom u finalu već u prvoj minuti meča nad borcem iz Zagreba.

  Zapažen nastup imali su Ante Lukić u konkurenciji starijih kadeta do 63 kg, koji je u svom debiju došao do srebra, te Edi Tulla kod juniora koji je izborio brončano odličje. Nastupili su još Tomislav Cerić iLuka Pleli, ali su ispali u ranijoj fazi natjecanja.

   Trebaspomenuti i bivšeg đakovačkog borca Petra Jamana, koji zbog studiranja nastupa za zagrebački Spartan, a također se borio  i došao do zlata u kategoriji do 86 kg, te je proglašen za najboljeg borca cijelog turnira u seniorskoj konkurenciji.

  Ovo je bilo ujedno i posljednje natjecanje za đakovačke borce u ovoj godini, a nova uzbuđenja u ringu očekuju nas početkom trećeg mjeseca iduće godine, izjavio je trener kluba Danijel Šimundić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog