Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predbožićni susret osoba s invaliditetom – Nadbiskup Đuro časti pizzom, a Župa Svih svetih kolačima


  Dom duhovne pomoći sestara svetog Križa i Župa Svih svetih organiziraju sutra tradicionalni predbožićni susret za osobe s invaliditetom, njihove roditelje i prijatelje. Susret će se održati u dvorani Florentini od 15 do 19 sati, a počinje misnim slavljem koje će predvoditi nadbiskup Đuro Hranić.

  Na susretu se, kako ističe sestra Marija Klara, i ove godine očekuje veliki broj osoba s invaliditetom i članova njihovih obitelji s područja cijele Đakovačko-osječke nadbiskuije.

  “Očekujemo oko 250 osoba, a dolaze nam iz Slavonskog Broda, Osijeka, Ivankova, Semeljaca, Županje, a bit će zastupljena i naša Đakovština. Radujemo se tome susretu, svake godine je kao isti susret, na isti je način i iste su osobe, a u biti svake godine se nešto novo otkrije, bude drugačije…”, kaže sestra Marija Klara.

  Susret počinje svetom misom koju će predvoditi nadbiskup Đuro Hranić, a nakon toga je predstava u kojoj glume djeca s teškoćama te druženje i zakuska.

  “Već tradicionalno, naš nadbiskup Đuro Hranić nas godinama časti pizzom, odnosno za sve sudionike naručimo određeni broj pizza, a kolačima nas časte župe. Ove godine je domaćin naša Župa Svih svetih i oni nas časte povodom 150. obljetnice dolaska sestara svetog Križa u Đakovo”, kaže sestra Marija Klara.

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog