Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Adventski sajam u Budrovcima

  Predbožićnom priredbom u Đurđancima i adventskim sajmom u Budrovcima, Osnovna škola Budrovci završava prvo obrazovno razdoblje ove školske godine. Na inicijativu ravnatelja Osnovne škole Budrovci Ivana Jukića i u organizaciji Osnovne škole Budrovci, Kulturno-umjetničkog društva „Šokadija“ Budrovci, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Budrovci, Nogometnog kluba „Slavonija“ Budrovci i Lovačkog društva „Fazan“ Budrovci, u društvenom domu u Budrovcima jučer je održana prva manifestacija pod nazivom Advent u Budrovcima.

  U kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su učenici Osnovne škole Budrovci, područne škole Đurđanci i dječja folklorna skupina KUD-a „Šokadija“ Budrovci.

  U sajamskom dijelu programa sudjelovali su predstavnici budrovačkih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i školske skupine Osnovne škole Budrovci i Područne škole Đurđanci. Mnogobrojni posjetitelji su kupovali domaći sir, med i pčelinje proizvode, razne kolače i palačinke, božićne ukrase, druge rukotvorine i uporabne predmete. Vino su kuhali članovi DVD-a Budrovci, čobanac i ćevapčiće pripremili su članovi LD-a „Fazan“, a posjetitelje su zabavljali članovi budrovačkih tamburaških sastava „Brace“, „Slavonski vez“, „Inat slavonski“ i KUD-ovi tamburaši.

  Ova manifestacija je humanitarnog karaktera i prikupljena sredstva, osim troškova organizacije, namijenjena su za potrebe jednoga učenika Osnovne škole Budrovci.

  Tekst i foto: Željko Vurm

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog