Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Počeli radovi na prenamjeni rodilišta

    Prošlog tjedna počeli su radovi na preuređenju prostora bivšeg đakovačkog rodilišta u specijalističke ordinacije, a ta investicija dio je europskog projekta “Dostupnija primarna zdravstvena zaštita na području Osječko-baranjske županije, doznajemo od Nataše Tramišak, pročelnice Upravnog odjela za investicije Osječko-baranjske županije.
    “Ono što je bitno u tom projektu je da je usmjeren poboljšanju pristupa zdravstvenoj zaštiti u šest domova zdravlja; u Osijeku, Našicama, Đakovu, Donjem Miholjcu, Belom Manastiru i Valpovu, a trajanje projekta je od 1. prosinca 2017. do 1. lipnja 2020. godine. Ukupna vrijednost mu je 23,8 milijuna kuna, od čega se 85 posto financira sredstvima EU. Na Dom zdravlja Đakovo odnose se radovi na prenamjeni rodilišta u sedam ordinacija, a u planu su ordinacije za opću, internu, obiteljsku medicinu, pedijatriju, oftalmologiju i psihijatriju, a zamijenit će se i postojeća platforma za osobe s invaliditetom”, naglasila je pročelica Tramišak.
    Vrijednost radova na prenamjeni rodilišta u specijalističke ambulante je 3,2 milijuna kuna, a radove izvodi tvrtka Iver. Osim tih infrastrukturnih radova, koji će trajati 10 mjeseci, predviđeno je i opremanje tog prostora novom medicinsko-tehničkom opremom u vrijednosti 2,2 milijuna kuna.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog