Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uskoro kardiološka ambulanta

  Ne čekajući najavljeno preuređenja prostora bivšeg rodilišta u sedam ordinacija u kojima će biti specijalističe ambulante, u đakovačkom Domu zdravlja uskoro će početi s radom specijalistička ordinacija opće interne medicine, odnosno kardiološka ambulanta, doznajemo od ravnatelja Bore Knezovića.

  Za tu je namjenu, kako ističe Knezović, adaptiran prostor koji je nekada koristio laboratorij na prvom katu glavne zgrade.

  “Ovaj prostor bio je prazan i mi smo ga svakako planirali prenamijeniti u ordinaciju opće obiteljske medicine. No, kako preuređenje rodilišta ide preko EU fondova i ima svoju proceduru objedinjenu preko Županije i malo se to odužilo, a budući da smo imali veći dio opreme, odlučili smo taj dio prostora preurediti za ordinaciju opće interne medicine u prvom redu za kardiologiju”, naglašava Knevozić. Razlog za otvaranje kardiološke ambulante je veliki broj uputnica, odnosno zato što je najveća potreba upravo za kardiologom, kaže Knezović.

  Početak rada kardiološke ambulante ovisi o odgovoru Ministarstva zdravstva.

  “Oprema je sva tu, poslali smo zahtjev ministru za utvrđivanje minimalnih tehničkih uvjeta glede prostora, opreme i osoblja, a nakon pregleda komisije Ministarstva šaljemo zahtjev HZZO-u za ugovaranje, s tim da nemamo još našeg liječnika koji je na specijalizaciji nego će dolaziti liječnik iz Našica i Osijeka, ali s ograničenom satnicom”, pojašnjava Knezović najavljujući da bi kardiološka ambulanta u početku radila dva ili tri dana u tjednu.

  Očekuje se da će kardiološka ambulanta u đakovačkom Domu zdravlja početi s radom do kraja studenoga.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog