Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Aleksandar Stanković u spotu Vojka V


  Vojko V, najvruće regionalno hip-hop ime, uoči velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova objavio je spot za pjesmu “Kako to”. U režiji Rina Barbira koji s Vinkom Pelicarićem također potpisuje koncept i scenarij, “Kako to” dobila je i sjajan vizualni pečat.
  Nakon “Zovi čovika”, “Ne može” i “Pasta italiana”, koji zajedno imaju više od 5,8 milijuna pregleda na YouTube-u, četvrti singl očekivano je postao “Kako to”, po mnogima jedan od vrhunaca albuma “Vojko” koji je od strane kritike jednoglasno proglašen hip-hop albumom godine.
  Osim Vojka, u “Kako to” se pojavljuju i Nikolina Rosso, Ella Matijaš i djeca iz Sinja, Batman 3000, Ajs Nigrutin, Mikri Maus te Aleksandar Stanković.

  “Kako to” je objavljen 12 dana uoči najvećeg Vojkovog samostalnog nastupa. U Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova Vojko stiže u petak, 12. listopada, a pridružit će mu se Vuk Oreb, Stipe Srdela, Sky Wikluh i Tonči Huljić, dok će kao specijalni gosti nastupiti zagrebački treperi High 5.

  Ulaznice za Dom sportova u prodaji su po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn. Prodajna mjesta su Rockmark, Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog