Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uspješan međunarodni turnir za đakovačke Samuraje

    

    U subotu je u Vinkovcima održan 11. Međunarodni judo turnir ”Memorijal Željko Higl” na kojem je sudjelovalo 379 natjecatelja iz 41 kluba iz Hrvatske, BiH, Srbije, Mađarske i Ukrajine.

  Na turniru su sudjelovali i predstavnici Judo kluba Samuraj Đakovo: Karlo Papratović, Ana Eberhardt, Nuša Milaković, Eva Gorjanac, Ante Blažević, Marko Eberhardt, Mile Blažević, Lucija Lukić, Josip Zorić i Anja Andrić.

  Ana Eberhardt osvojila je zlato u uzrastu djevojčica do 10 godina, a Eva Gorjanac u uzrastu djevojčica do 12 godina dok je Marko Eberhardt osvojio zlato u uzrastu dječaka do 14 godina u kategoriji do 34 kg. 

  Eva Gorjanac također je nastupila i u starijem uzrastu djevojčica do 14 godina, a Marko Eberhardt je također nastupio i u kategoriji do 38 kg gdje su oboje zauzeli po 5. mjesto. Peto mjesto zauzeli su i Nuša Milaković u uzrastu djevojčica do 12 godina, Mile Blažević u uzrastu dječaka do 14 godina, Josip Zorić u uzrastu dječaka do 16 godina te Anja Andrić u uzrastu djevojčica do 16 godina. 

  Sedmo mjesto u zauzeo je Karlo Papratović u uzrastu dječaka do 10 godina te Ante Blažević u uzrastu dječaka do 12 godina.

    Trener  Danijel Topić ocijenjuje da je ovo bio uspješan međunarodni turnir za đakovačke Samuraje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog