Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Jasenko Ivanetić: “Selim se u Veliku Britaniju”

  Čovjeku koji je obilježavao đakovački medijski prostor posljednjih desetak godina, Jasenku Ivanetiću, danas je bio posljednji radni dan na Radio Đakovu. Osim u eteru, sa slušateljima se pozdravio i na Facebooku:

  -Dragi moji nakon 14 godina rada na Radio Đakovu došlo je vrijeme da se oprostim s vama i da vam zahvalim na svim ovim godinama našeg druženja. Danas mi je zadnji radni dan, odlazim s radija, ali ostavljam vas u rukama svojih sjajnih radijskih kolega. Selim se u Veliku Britaniju, ne iz nekih razloga da bih vijao neku ludu karijeru ili novac, nego iz onih gdje nema nikakvih kompromisa – onih obiteljskih, idem kod svoje supruge Ane. Želio bi najiskrenije zahvaliti svojim divnim kolegama, najboljem kolektivu u kojem sam radio, hvala zaista svima na svim ovim godinama zajedničkog rada. Hvala direktorici Mirjani Adrić koja je prije 14 godina u meni prepoznala talent za radijskog voditelja i medijskog djelatnika. Sve ove godine na Radio Đakovu nisu me učinile samo dobrim profesionalcem nego i, vjerujem, zrelim i odgovornim čovjekom. Hvala i dragim kolegama sa STV-a, bilo je zadovoljstvo raditi s njima. Još jedna svirka mi je ostala sa svojim bendom “Prijatelji” koju ću odraditi s guštom, hvala im što su me trpili sve ove godine, hvala našoj vjernoj publici. Naravno da ekipa nastavlja dalje s novim pjevačem i siguran sam da će biti još bolji. Ako sam negdje i pogriješio, oprostite mi i nemojte što zamjeriti, tko radi taj i griješi. Mene čeka jedan novi životni izazov, jedna nova životna avantura za koju sam spreman, nadam se da će biti uspješna, poželite mi sreću.
  I to bi bilo to, hvala svima još jednom, srdačno vas pozdravljam…silazim s pozornice…moj duboki naklon!, napisao je Ivanetić.

  Kolega, hvala ti na svemu i sretno!

  Tvoja Redakcija!

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog