Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zamjena stolarije na zgradi PP Đakovo

  Nakon završene 6. sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem održane u Belom Manastiru, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović potpisao je sporazum o uređenju objekata policijskih postaja Đakovo i Čepin koje je svečano uručio Ivanu Anušiću, županu Osječko-baranjske županije, Marinu Mandariću, gradonačelniku Grada Đakova i Draženu Tonkovcu, načelniku Općine Čepin, objavila je PU osječko-baranjska. Na taj način, kako se ističe, poboljšavaju se radni uvjeti policijskih službenika koji rade u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj.

  Objekti će se urediti zajedničkim ulaganjem, 50% troškova na obje lokacije snosit će Općina Čepin, odnosno Grad Đakovo, po 30% Županija osječko-baranjska, a po 20% Ministarstvo unutarnjih poslova.

  Vrijednost uručenih sporazuma je 945 tisuća kuna, od kojih je  700 tisuća namijenjeno uređenju i obnovi postaje u Čepinu, a 245 tisuća obnovi đakovačke policijske postaje. Novac namijenjen đakovačkoj policijskoj postaji bit će, kako doznajemo od načelnika Rudolfa Kolarića, iskorišten za  zamjenu stolarije na objektu, a radovi bi trebali početi uskoro. To će, kako ističe načelnik, biti prva ozbiljnija investicija na tom objektu izgrađenom sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

  Foto: PU OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog