Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga Život o alarmalntnom stanju u Slavoniji: Na Poljoprivrednom fakultetu upisano samo 110 studenata

  Alarmantni podaci o stanju u Slavoniji reflektiraju se na stanje u visokoškolskim ustanovama, navodi se u najnovijem priopćenju Udruge obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Hrvatske Život. fakultet

  U priopćenju pod nazivom Projekt Slavonika navodi se da je od 370 upisnih mjesta na Poljoprivrednom fakultetu Osijek upisano samo 110 studenata.

  “To je rezultat 27 godina elementarne nepogode u poljoprivredi koja se osjeti u cijeloj Slavoniji.

  Posebno se to odnosi na mlade koji su zbog krive politike otišli, a da nema budućnosti i da kolateralno elementarna nepogoda pogađa institucije za obrazovanje najnoviji je trend. Da mjere, natječaji i politike koje Ministarstvo vodi nisu dobre, pogotovo za mlade poljoprivrednike, vidljivo je i u upisu na Poljoprivredni fakultet Osijek. Od 370 upisnih mjesta, upisano je samo 90 redovnih studenata i 20 izvanrednih, a slično je i u Križevcima i drugim veleučilištima.

  Najveći udar Ministarstvo vrši na male i mlade, a pogotovo studente, kroz mjere ruralnog razvoja ograničavajući njihova prava i mogućnosti za razvoj: student nije prihvatljiv korisnik, obvezujuće pismo namjere banke na ukupni iznos projekta, samozapošljrojekta, smozapošlavanje prije pismo namjere banke na iznos koji se osjeti u cijeloj SlavonijiEK. Od 370 upisnih mjesta, upisaavanje prije predaje projekta, ograničenje na 5 godina za mlade, i drugo”, ističe se u priopćenju Udruge obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Život.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog