Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bogdanović i ekipa oduševljeni Slavonijom: Traži se karta više

  Uoči kvalifikacijske utakmice košarkaške reprezentacije Hrvatske s reprezentacijom Litve, koja će se odigrati u Osijeku 14. rujna, župan Ivan Anušić zajedno s gradonačelnikom Osijeka Ivanom Vrkićem danas primio je članove stručnog stožera i reprezentativce Hrvatske. Zaželio im je dobrodošlicu i zahvalio što su prihvatili poziv te omogućili da Osijek i Osječko-baranjska županija budu domaćin još jedne vrhunske sportske priredbe, za koju postoji izuzetno veliki interes gledatelja, pa se već traži „karta više“.

  – Uvijek se trudimo najbolje ugostiti naše reprezentacije, a sada nam je osobito drago što po prvi put ovdje nastupa hrvatska košarkaška reprezentacija. Imat ćete bezrezervnu i glasnu podršku s tribina jer Osijek i Osječani, Slavonci i Baranjci su takvi, podržavaju sve klubove, sportove i sportaše koju tu nastupaju – rekao je župan. Reprezentativcima je poželio puno uspjeha i na parketu te da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo.

  Predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković zahvalio je na dobrodošlici. – Ovdje su ljudi divni, a uvjeti idealni od hotela do dvorane pa se nadamo dobroj igri i pobjedi, rekao je. Jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca i jedan od četiri Hrvata koji igraju u NBA, naglasio je poznato slavonsko gostoprimstvo te da se igrači osjećaju ugodno i spremno za pobjedu.

  Inače, riječ je o utakmici 2. kruga kvalifikacija za nastup na Svjetskom košarkaškom prvenstvu u Kini, a Hrvatska je u grupi s Mađarskom, Poljskom i Litvom.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog