Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Afera “John Smith”: “Zašto se šutjelo više od dva mjeseca?!”

  “Gdje je i kako završilo 50.000 eura gradskog proračunskog novca” – pokušali su odgovoriti sudionici današnje emisije “Izravno” među kojima je bio i gradonačelnik Marin Mandarić.

  Najveća odgovornost je na aktualnom gradonačelniku, tvrdi oporbeni vijećnik i bivši gradonačelnik Zoran Vinković.

  Đakovački slučaj nije jedini i taj način prijevare, kako tvrdi Miljenko Švarcmajer, računalni stručnjak, nije nepoznat. No, tvrdi, to nije bio hakerski napad.

  Takvi slučajevi prijevara nisu rijetkost, tvrdi i Zdravko Grubeša, računovodstveno-finsncijski stručnjak koji također upozorava na važnost edukacije.

  Sustav u kojemu se dogodi propust s uplatom na račun nepoznatog i lažnog primatelja,  većeg iznosa novca, a bez provjere je sustav koji treba mijenjati i učiniti sigurnijim. Izražavamo zabrinutost za financije Grada Đakova i za tijekove novca u duljem periodu koji je prethodio epizodi s Johnom Smithom. Najoštrije osuđujemo ovakvu nesposobnost i neodgovornost i tražimo reakciju odgovornih i naknadu nastale štete. Isto tako, nedopustivo je da s ovim slučajem koji se dogodio prije više od 2 mjeseca nisu upoznati ni vijećnici Gradskog vijeća niti građani”, ističe se u reakciji đakovčakog SDP-a koji poziva nadležne institucije da utvrde razmjere moguće štete i da građani Đakova što prije dobiju punu informaciju o malverzacijama s novcem iz proračuna koji je namijenjen razvoju grada i prigradskih naselja.

  1 komentar

  1. Pingback: Web anketa: Treba li gradonačelnik Mandarić dati ostavku zbog afere "John Smith"? - Radio Đakovo - Radio Đakovo

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog