Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Beskamatni poduzetnički krediti za žene i mlade

  Osječko-baranjska županija prva je u Hrvatskoj potpisala ugovor o poslovnoj suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak čime su omogućeni beskamatni poduzetnički krediti za žene i mlade.

  Ugovor su potpisali župan Ivan Anušić i član Uprave Hrvatske banke za obnovu i razvitak Hrvoje Čuvalo.

  “Najmanji iznos kredita je 80.000 kuna, najviši 700.000, a dva posto kamata koje plasira HBOR u cijelosti će pokriti Osječko-baranjska županija, što znači da je kredit praktično bez kamata. Osječko-baranjska županija je jedina u Hrvatskoj pokrenula ovakvu kreditnu liniju i ugovor, a cilj je gospodarski oporavak Županije te potpora mladima i ženama kojima treba pomoći u realizaciji njihovih ideja, vizija i projekta – istaknuo je župan Ivan Anušić te poželio da i zahvaljujući ovom projektu uslijede otvaranja novih tvrtki, obrta i OPG-ova, odnosno nova zapošljavanja u kontinentalnom turizmu, proizvodnji ekološke hrane i drugim potencijalima Osječko-baranjske županije.

  Krediti se odobravaju s rokom otplate do 12 godina, a posebna pogodnost je da HBOR može financirati i do 100 posto vrijednosti investicije, što znači da ne mora biti vlastito učešće poduzetnika.

  Tekst i foto: OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog