Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • MC Plus na Danu otvorenih vrata nudi zabavu i velike popuste za sve!

  Osnovna djelatnost tvrtke MC Plus prodaja je građevinskog materijala i opreme, kako domaćih tako i inozemnih proizvođača. Osnovana je 2005. godine u Zagrebu, a zbog rastućeg poslovanja i pozicioniranja u sam vrh trgovina građevinskim materijalom, došlo je do želje za širenjem ponude i kvalitete i izvan Zagreba. Za Slavoniju, kako kažu, opcija je bio, na našu sreću, samo grad Đakovo.

  MC Plus i ove godine organizira Dan otvorenih vrata. Ovaj zabavni događaj u Đakovu je na rasporedu u petak, 20. travnja. 2018. godine. Upravo je to bio povod našeg razgovora.

  – Petak nije odabran slučajno. Zna se da je to dan za zabavu. Bit će besplatnog ića i pića, ćevapa, glazbe, družit ćemo se i slaviti. Posjetitelji će moći dobiti i različite savjete od renomiranih stručnjaka koji će držati predavanja, a čini mi se da je za kupce najbolje to što će sve cijene biti snižene za 5 posto. Vjerujem da su mnogi čuli i našu reklamu na Radiju u kojoj Jacques Houdek poziva naše sugrađane da nam dođu. I stvarno ljudi, samo dođite, rekla nam je pristupačna voditeljica marketinga Maja Tomašković Žuti (na fotografiji lijevo).

  Zanimalo nas je što Đakovčani najviše kupuju pa smo doznali kako je najtraženija roba iz programa fasada i suhe gradnje gdje MC Plus svojim kupcima nudi robu renomiranih proizvođača kao i svu ostalu robu potrebnu za kompletnu gradnju. Od tvrtki koje imaju poslovnice po cijeloj Hrvatskoj, u slučaju MC Plusa to su poslovnice u Zagrebu, Đakovu i Rijeci, zanimljivo je čuti postoji li razlika među kupcima iz različitih dijelova Lijepe naše.

  -Naravno da razlika uvijek postoji, zato svakom kupcu pristupamo na način koji smatramo najboljim. Svi naši kupci su nam jednako bitni, da li oni bili iz Rijeke, Đakovo ili Zagreba, ili kako se kaže – s drugog kraja svijeta. Treba reći i kako svi naši djelatnici imaju stvarno prijateljske odnose pa je radna atmosfera na visokom nivou. Mislim da se ta energija prenosi i na naše kupce. Oni se zasigurno ne vraćaju slučajno, dodala je simpatična Danijela Marjanović (na fotografiji desno), komercijalistica u đakovačkoj poslovnici.

  Osim na Dan otvorenih vrata u petak 20. travnja, MC Plus možete posjetiti svakoga dana u Ulici Petra Preradovića 200 u Đakovu od ponedjeljak do petka od 7 do 17 sati i subotom od 7 do 13 sati. Više o MC Plusu doznajte na Web stranici MC Plusa, ali i na Facebooku.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog