Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Dogradnja kuhinje Doma za starije i nemoćne


    Za sljedeći četvrtak sazvana je 10. sjednica Skupštine Osječko-baranjske županije, a na dnevnom redu, između tridesetak točaka, je i informacija o rekonstrukciji, odnosno dogradnji kuhinje đakovačkog Doma za starije i nemoćne osobe.

    U međuvremenu, odnosno od 2013. godine broj korisnika Doma za starije i nemoćne osobe povećao se na 240, navodi ravnateljica Branka Barna ističući da je još 2016. godine izrađen idejni i glavni projekt dogradnje kuhinje čija realizacija je, prema odluci Upravnog vijeća, počela prošle godine. S tim projektim se, kako pojašnjava ravnateljica Barna, apliciralo i na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

    “Vrijednost te investicije je 1,2 milijuna kuna, a riječ je o površini od 170 četvornih metara, odnosno 140 kvadrata neto prostora u kojem će biti smješten dio koji nedostaje. Time bi se u cijelosti zadovoljile potrebe ustanove u kojoj se sada dnevno kuha 300 obroka”, kaže ravnateljica najavljujući i rekonstrukciju postojećeg kuhinjskog prostora kada se završi dogradnja.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog