Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “O plemenitim ljudima kao što je Maja treba javno govoriti”

  Ovih dana našoj redakciji obratila se jedna naša starija slušateljica sa željom da ukaže na jednu lijepu gestu koju je doživjela prije godinu dana kada joj je pomoć ponudila nepoznata mlada djevojka u Radićevoj ulici.

  Naime, dok je, zbog jakih bolova, čekala sama oko ponoći dogovoreni prijevoz do hitne pomoći, pored nje se zaustavio automobil i obratila joj se mlada djevojka ponudivši joj pomoć. Ponudila se čak odvesti je do hitne te praviti joj društvo dok ne stigne dogovoreni prijevoz.

  Naša sugrađanka ljubazno je odbila tu pomoć, ali je svakako željela tu priču podijeliti s nama i pokušati doznati tko je ta djevojka čije ime je Maja i koja je rekla da stanuje u blizini.

  Ova, naoko mala gesta, kako navodi naša slušateljica, primjer je da još uvijek ima onih koji su spremni pomoći i da o takvima treba više javno govoriti i njihove primjere plemenitosti isticati. Zato  bi, kako kaže,  željela i  upoznati tu mladu djevojku i još joj jednom zahvaliti za spremnost da pomogne nekome koga nije poznavala. Stoga i prenosimo ovu kratku pričicu, a sličnih će vjerojatno biti ovih blagdana i više, a o kojima šira javnost možda nikada neće doznati.

  Ako imate lijepu priču koju biste željeli podijeliti, javite nam se!

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog