Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uz njih možete biti sigurni u zdravstvenu ispravnost hrane – Inspecto d.o.o.

  Đakovačka tvrtka ulaganjem u razvoj i napredak, kako svojih zaposlenika, tako i tehnologije, nakon 20 godina djelovanja, došla je do statusa vodeće tvrtke u regiji u području kontrole kvalitete hrane. Riječ je o tvrtki Inspecto.

  Tvrtka se bavi inspekcijom hrane, odnosno kontrolom kvalitete hrane. Specijalizirana su  kontrolna kuća  u pružanju cjelovitih usluga u kontroli robe i laboratorijskih ispitivanja. Kroz svoj dugovječan i kvalitetan rad postali su  i  najveći laboratorij za kontrolu hrane, ne samo na području Đakovštine, ne samo na području Slavonije – nego i u cijeloj regiji.

  Inspecto d.o.o. registriran je u Đakovu na adresi Električne centrale broj 1, a kao što smo spomenuli, svoje poslovanje započeo je prije gotovo 20 godina, točnije 1998. godine. Vlasnik i direktor tvrtke Inspecto d.o.o. je Ante Nevistić.

  Glavna djelatnost je kontrola kakvoće poljoprivrednih proizvoda (žitarice, uljarice), hrane i hrane za životinje, sirovina i tereta u silosima i skladištima, uzorkovanje i analiza vode te izdavanje certifikata o kvaliteti.

  Inspecto kontrolu i kakvoću hrane obavlja u 5 laboratorija (kemijski laboratorij, mikrobiološki laboratorij, reološki laboratorij, laboratorij za tlo, laboratorij za vode i otpadne vode). Takva mreža laboratorija omogućuje proizvođačima i trgovcima na ovim prostorima da svoje potrebe za analizom obave upravo kod nas u Slavoniji, a ne u Zagrebu.

  Za obavljanje svojih djelatnosti tvrtka Inspecto d.o.o. posjeduje sva potrebna zakonska ovlaštenja nadležnih državnih institucija. Takvim pristupom poslovanju Inspecto svojim partnerima osigurava dodatnu kvalitetu usluge, sigurnost i nepristranost.

  U 20 godina djelovanja Inspecto se etablirao u vrlo respektabilnu kontrolnu kuću i trenutno kontrolira 50 % poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj.

  Osim toga, prate i razvoj tehnologije i svjetske trendove, a upravo ta suvremena tehnička opremljenost laboratorija omogućuje njihovim stručnim i visokoobrazovanim djelatnicima da provedu laboratorijska ispitivanja brzo, pouzdano i mjerodavno prema zahtjevima  klijenata.

  Ulaganje u budućnost (EU projekti)

  Inspecto  ulaže u kvalitetu svog rada i provedbom projekata iz fondova Europske Unije od kojih možemo istaknuti ove:

  • Provedba projekta „INSPECTO LAB – Centar za laboratorijska ispitivanja u području agroekologije, hrane i predmeta opće uporabe“ –  projekt se odnosi  na izgradnju novog centra za laboratorijska ispitivanja u području agroekologije, hrane i predmeta opće uporabe uz nabavu novih tehnologija i usavršavanja djelatnika, te promicanja vidljivosti tvrtke i usluga.
  • Projekt „Optimizacija poslovnih procesa tvrtke Inspecto d.o.o. uvođenjem IKT rješenja“ – projekt se odnosi na  informatizaciju i integraciju ključnih poslovnih procesa, unapređenje ljudskog kapitala tvrtke kroz edukaciju djelatnika za rad na novim IKT rješenjima

  Edukacija zaposlenika

  Inspecto redovito ulaže i u edukaciju zaposlenika. Edukacijom svojih zaposlenika nastoji se unaprijediti ljudski kapital tvrtke, povećati produktivnost rada tvrtke, a ujedno i ostvariti konkurentnost na tržištu, kako na domaćem tako i na međunarodnom .

  Tijekom godine odlazilo se na edukacije u laboratorij izvan granica Hrvatske, a redovno se sudjeluje na seminarima i radionicama iz područja djelatnosti.

  Dobro je znati…

  • 20 godina iskustva
  • Iznimno pouzdan laboratorij za ispitivanje kakvoće
  • Najveći laboratorij za kontrolu hrane u regiji
  • Inspecto laboratorij godišnje radi preko 60.000 laboratorijskih analiza za hrvatske i međunarodne partnere
  • Kontrolu obavlja na više od 75 mjesta diljem Hrvatske
  • Inspecto se etablirao u vrlo respektabilnu kontrolnu kuću i trenutno kontrolira 50 % poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj
  • Inspecto aktivno sudjeluje u međulaboratorijskim testiranjima s laboratorijima i organizacijama unutar i izvan EU

  Sve ostale informacije dostupne su na internet stranici https://www.inspecto.hr/hr/  te pozivom na broj +385 31 228 600

  Foto: Inspecto d.o.o.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog