Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pojačan intenzitet prometa

  Povodom uskrsnih blagdana, uoči, tijekom i nakon Uskrsa očekuje se znatno povećanje intenziteta prometa vozila, osobito na autocestama i državnim cestama, u zonama vjerskih objekata, kao i na graničnim prijelazima.

  Uz pojačani cestovni promet očekuje se i povećanje broja putnika u željezničkom i zračnom prometu, kao i mogućnost izvršenja prekršaja i kaznenih djela na željezničkim i autobusnim kolodvorima.

  Također, radi obiteljskih proslava se, kao i proteklih godina, očekuje i povećana konzumacija alkoholnih pića. Policijski službenici će, sukladno preventivnom projektu „Blagdani bez alkohola“, pored uobičajenih represivnih aktivnosti, obavljati i nadzor prometa vozača osobnih automobila. Svrha ove preventivne akcije je individualnim pristupom u komunikaciji s građanima ukazati na potrebu odgovornog i savjesnog ponašanja u svim životnim situacijama, a osobito u prometu.

  Tijekom nadzora prometa policijski službenici će dijeliti informativni letak „Blagdani bez alkohola“ s uputama i savjetima vozačima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog