Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Potpisivanje ugovora o Aglomeraciji Đakovo

    Đakovački vodovod sutra će u Osijeku, nakon zasjedanja Vlade, potpisati Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz Kohezijskog fonda Europske unije za projekt „Aglomeracija Đakovo“, doznajemo od direktora Ivana Kočiša.
    Potpisivanju ugovora je prethodio dugogodišnji proces izrade studijske i projektne dokumentacije koja je završila s prihvaćanjem aplikacijskog paketa, pojašanjva direktor Kočić.
    “Projekt Aglomeracije Đakovo se odnosi na rekonstrukciju i dogradnju kanalizacijskog sustava, izgradnju novog kanalizacijskog sustava u Piškorevcima, Budrovcima i Selcima Đakovačkim. U projektu je osigurana priprema za kućne priključke u naseljima Piškorevci, Budrovci, Selci Đakovački, Satnica Đakovačka, Kuševac i Ivanovci. Osim radova na kanalizacijskom sustavu u projekt ulazi i izgradnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Đakovo i oprema za održavanje sustava odvodnje kojom bi se osigurala potpuna neovisnost Đakovačkog vodovoda o vanjskim uslugama prilikom održavanja”, pojašnjava direktor Kočiš navodeći da je ukupna vrijednost ugovora 213,8 milijuna kuna bez PDV-a.
    “Iznos bespovratnih sredstava iznosi 152,2 milijuna kuna, odnosno 71,2%, a preostali iznos sufinanciranja dijeli se na državni proračun 26,6 milijuna kuna ili 12,50%, a isto toliko je i udio Hrvatskih voda dok je lokalni dio 8,2 milijuna kuna ili 3,8 %”, dodaje Kočiš.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog