Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sazvana 2. sjednica Gradskog vijeća

  Za četvrtak, 7. rujna u 9 sati, zakazana je 2. sjednica Gradskog vijeća na čijem dnevnom redu će se, nakon izvješća Mandatne komisije i aktualnog sata, naći i prijedlozi rješenja o imenovanju članova odbora i drugih radnih tijela Vijeća, a potom i polugodišnje izvješće o izvršenju proračuna Grada za ovu godinu i izvješće o obavljenoj reviziji proračuna za prošlu godinu.
  Vijećnici će odlučivati i o raspoređivanju sredstava za redovito godišnje financiranje političkih stranaka zastupljenih u Gradskom vijeću, ali i o odluci o utvrđivanju mjerila sudjelovanja roditelja u cijeni programa Dječjeg vrtića.
  Bit će riječi i o prijedlogu izmjena i dopuna Pravilnika o organizaciji i načinu naplate parkiranja na javnim parkiralištima prema kojemu se, zbog neadekvatnih parkirališnih mjesta, ukida naplata parkiranja u I. Zoni u Ulici kralja Tomislava, desna strana od Trga dr. Franje Tuđmana do kućnog broja 8, a na tom će mjestu biti parkiralište za bicikle i motore. Pravilnik se mijenja i zbog promjena nakon rekonstrukcije Strossmayerova trga na kojemu više nema prometa, ali i zbog radova u Ulici Augusta Cesarca.
  Vijećnici će raspravljati i o prijedlogu provedbenog plana unapređenja zaštite od požara, a bit će pokrenut i postupak za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Đakova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog