Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prosvjed roditelja učenika posebnih odjela zbog drastičnog smanjenja putnih troškova

  Prvog dana nove školske godine, u ponedjeljak u 8 sati, roditelji učenika posebnih odjela i skupina Osnovne škole “Vladimir Nazor” organiziraju prosvjed.
  Umjesto u učionicama, oni će se okupiti na korzu gdje će, kako ističe Ana Petrović, izraziti nezadovoljstvo drastičnim smanjenjem putnih troškova.
  “Prije smo dobivali četiri smjera, odnosno onako kako i je, kuća-škola, škola-kuća, a zadnji trošak smo dobili dva dana prije završetka školske godine i to više od upola umanjen. Znači, po novom, samo odvesti dijete i vratiti ga kući…Mudre glave očito su donijele odluku da mi roditelji možemo četiri i pol sata, a roditelje djece koja borave i posebnim odjelima i do šest sati, čekati ispred škole i dijete voziti kući jer nam je tako plaćeno”, pojašnjava majka Ana Petrović.
  Roditelji djece s teškoćama u razvoju ovim prosvjedom traže širu podršku javnosti, a na prosvjedu se očekuje četrdesetak učenika posebnih odjela sa svojim roditeljima.

  Na naš upit, iz Ministarstva znanosti i obrazovanja dobili smo kratki komentar najavljenog prosvjeda roditelja učenika s posebnim potrebama u kojem se ističe da je “Ministarstvo hitno reagiralo te će biti donesena nova Odluka na zadovoljstvo svih korisnika”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog