Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanka osvojila lentu na izboru za Naljepšu mamu Hrvatske!

  Đakovačka kandidatkinja na izboru za Najljepšu mamu Hrvatske koji se ovoga vikenda održao u Šibeniku, vratila se u Đakovo sa osvojenom titulom. Dajana Zeko, državna službenica i majka dvojice sinova, ponijela je kući lentu miss fashion.

  Rezultatom sam prezadovoljna, o lenti sam razmišljala potajno kod kuće, ali kada sam došla u Šibenik i vidjela uživo ostale kandidatkinje, sve je palo u vodu… U jednom trenutku sam pomislila ‘što ja radim tamo?’… Našla sam se među mnogo lijepih, talentiranih i uspješnih žena. Iako…bila sam svjesna i svojih kvaliteta. No, vjerovala sam u sebe. I žiri je to prepoznao. Prolaskom u finale dobila sam vjetar u leđa i sve se poklopilo! Emocije su se izmiješale, a ja sam postajala sve jača…“, opisuje Dajana svoj emocionalni put kroz ovo natjecanje.

  Slavonke su odnijele nekoliko nagrada – lentu osobnosti osvojila je Kristina Sabljak iz Vinkovaca, a lentu fotogeničnosti Ana Simonović iz Osijeka. Dalmatinke su odnijele titule najljepših u dvije nagrađivane kategorije: najljepša majka u kategoriji od 23 do 39 godina je Šibenčanka Jelena Živković, a u takozvanoj dijamant kategoriji, od 40 do 53 godine, pobjedu je odnijela Splićanka Diana Vitanović Martić.

  Na naše pitanje hoće li se opet prijavljivati na ovo ili slična natjecanja, kaže: “Na neko novo natjecanje ćemo pričekati, ali nikada se ne zna… ipak sam ja osoba koja obožava izazove.”

     

   

   

   

   

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog