Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • NK Đakovo Croatia: Na prozivci 22 igrača

  Trener NK Đakovo Croatije Antun Labak i njegov pomoćnik Stjepan Jukić jučer su izvršili prozivku i s momčadi odradili prvi trening. Na prvom okupljanju pojavila su se 22 nogometaša koji će konkurirati za nastupe u nadolazećoj sezoni u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Istok.

  -Teško mi je prognozirati kako će završiti sezona. Znam da neće biti kao prošle sezone…opet će biti borbe, ali što je tu je. Borit ćemo se s onim što imamo. Ja se posla ne bojim. Svi dečki moraju biti svjesni što ih čeka, zasukati rukave i odraditi najbolje što mogu. Ja ih moram samo motivirati i dobro pripremiti. A rezultat mi je teško prognozirati. To je dosta pomlađena ekipa. Ima dosta novih igrača – 4,5 mlađih igrača i naših 5, 6 junioraca. S nama će trenirati i 2,3 kadeta, rekao je Labak.

  Nakon desetak dana treninga, nogometaši Đakovo Croatije prvu će provjeru imati u srijedu, 26.srpnja kada će gostovati u Strizivojni, a protivnik će im biti županijski drugoligaš Šokadija. Nažalost, kako stvari stoje, u ekipi više neće biti Milardović, Mišić, Pongračić, Kerovec i Dominković, no raduje dobra suradnja s NK Osijekom.

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog