Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Web anketa: Što mislite o sakramentu ispovijedi?

    Ispovijed je kod katolika i pravoslavaca jedan od sedam svetih sakramenata. Sakramentom pomirenja ili ispovjedi mirimo se s Bogom s kojim smo zbog svojega grijeha prekinuli odnos te možemo ponovo zaživjeti životom u punini. Mirimo se i s Crkvom od koje nas grijeh udaljio ili cak isključio. Crkva traži da se bar jednom godišnje, i to o Uskrsu, ispovjedimo. Sve Božje zapovjedi Isus je sažeo u dvije: ljubi Boga i ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe. Ljubimo ako činimo dobro i ako ne činimo zlo. Griješimo ako ne činimo dobro koje smo mogli i trebali učiniti, te ako činimo zlo, piše rastimougospodinu.com.
    Na tragu Papina poziva svećenicima da izađu van tražiti ljude osmišljena je mobilna aplikacija ”Ispovjednik Go”. Aplikacija omogućava pronalazak najbližeg svećenika raspoloživog za ispovijed. Ovu aplikaciju, koja se razvila u Španjolskoj u prosincu 2016. godine, koristi oko tisuću korisnika i otprilike 200 svećenika. Ova aplikacije u bilo kojem trenutku šalje obavijest gdje se nalazi najbliži svećenik koji stoji na raspolaganju svima koji trebaju ispovijed.
    Aplikacija je skinuta više od 30 tisuća puta te svakodnevno zaprima više od tisuću upita, piše laudato.hr. Ovotjedno pitanje Web ankete je:

    [socialpoll id=”2434811″]

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog