Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pozitivno poslovanje RĐ

  Danas je održana Skupština Radio Đakova na kojoj je Mirjana Adrić, uprava društva, izvijestila o poslovanju u 2016. godini.

  Društvo je i ovu poslovnu godinu završilo s pozitivnim financijskim rezultatom, s nešto većom ostvarenom dobiti u odnosu na prethodnu godinu.

  U 2016. godini uredno su izmirene sve obveze društva prema zaposlenicima, dobavljačima i državi.

  “Unatoč činjenici da je dobit ostvarena u 2016. godini nešto veća od one iz prethodne godine, iz dostavljenih materijala jasno je vidljivo da se unazad nekoliko godina događa postupni pad prihoda, što znači da samo poslovanje mora biti i je puno opreznije.

  Također, važno je napomenuti da je u 2016. godini Radio obnovio svoju koncesiju za razdoblje od 9 godina, počevši s 01. siječnja 2017. godine, i to na sadržajno vrlo kvalitetnoj programskoj osnovi i shemi, kao i kadrovskim, prostornim i financijskim uvjetima,” pojašnjava direktorica Adrić.

  “Ovo je ponovo prilika zahvaliti svima koji su utjecali na formiranje našeg konačnog pozitivnog rezultata, kao i poziv da i u 2017. godini budu dio svoje lokalne zajednice, odnosno svoga radija. Poziv je to i našim cijenjenim slušateljima da nas prate i ukazuju na propuste, aktivno se uključe u odabir tema i zanimljivosti. Naravno, ako za to postoji razlog neka nas i pohvale,” istaknula je direktorica Mirjana Adrić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog