Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Soldo: “Univerzal u dvije godine ostvario 30 posto veće prihode”

  U tvrtki Univerzal predstavljeni su poslovni rezultati u prošloj godini, a govoreći o financijskim pokazateljima Goran Soldo, predsjednik Nadzornog odbora, kazao je da su poslovni prihodi veći za 11 posto u odnosu na godinu ranije.
  ” Ako se gleda kumulativno otkad je aktualna uprava na čelu Univerzala, ukupni prihodi su veći za 30 posto, a ove godine su prihodi veći 13 posto, a ukupno u dvije godine veći su za 30 posto”, rekao je Soldo istaknuvši da su ti rezultati ostvareni unatoč smanjenju broja zaposlenih na neodređeno sa 95 na 90 .
  “Tvrtka je ostvarila 30 posto veće prihode u dvije godine, što znači da je povećala svoju učinkovitost, operativnost i efikasnost u samom poslovanju”, konstatirao je Soldo.
  Rezultat je to i pojačane naplate, ali i novih usluga, pojasnio je naglasivši da Univerzal uredno ispunjava sve svoje obaveze. Kao najznačajnije projekte u 2017. godini naveo je natkrivanje gradske tržnice i projekt zatvorenih bazena.
  Direktor Mile Kaselj istaknuo da je u proteklom razdoblju poslovanje prošireno i na četiri nove općine, a istkanuo je projekte sortirnice, kompostane i novo eko-reciklažno dvorište čime će se otvoriti nova radna mjesta.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog