Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandić o poreznoj reformi i Adventu u Gradu

  “Porezna reforma nije donijela ništa dobro ni građanima ni jedinicama lokalne samouprave, a prihodi Grada Đakova bit će manji 20 posto”, konstatirao je na konferenciji za novinare Ivica Mandić, predsjednik đakovačkog HNS-a.
  “Mene čudi da gradonačelnici I oni koji barataju s proračunima žešće ne kritiziraju jer je ova porezna reforma imala zadatak jedino popraviti punjenje proračuna na razini države, a na štetu građana I jedinica lokalne samouprave. Ovo što Valada najavljuje da će se naći kompenzacijske mjere one nisu stvari prihod jedinica lokalne samouprave I to su one mjere koje će biti upućene samo podobnima, a ne potrebnima”, ozbrazložio je Mandić konstatiravši da će Grad Đakovo s ovom poreznom reformom ostati bez značajnih sredstava.
  Komentirajući aktualnu situaciju u gradu Mandić je pohvalio zimsku službu koja je čistila grad, ali je istodobno uputio kritiku na Advent u gradu koji bi se, kako je kazao, trebao održavati na korzu.
  Đakovački HNS i ove će veljače, kako je najavljeno, u sklopu Dana otvorenih vrata pomagati građanima u ispunjavanju poreznih prijava i prijava za dječji doplatak.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog