Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Ne bacajte petarde. Bacajte kobase!”

  Volimo pse i volimo blagdane. I psi i blagdani nas usrećuju. No, kako je zapravo psima za vrijeme blagdana?
  Najčešće se dršćući od straha skrivaju negdje pod krevetom, u kupaonici, pod stolom… Pronalaze neko sigurno mjesto u koje se sklupčaju kada su uplašeni pucnjavom petardi. Oni ne shvaćaju da ta, njima straaašna, buka nije opasna, da je samo privremena i zapravo vid zabave nekih od nas. Zar zaista želimo da naši ljubimci, za koje tako često govorimo da su naš najbolji prijatelji, provode blagdane uplašeni i pod stresom? A što li je tek s onim psima koji nemaju krevet ispod kojih se mogu sakriti, koji te, njima najstresnije dane, provode vani na ulici?

  Skupina ljubitelja pasa iz kreativne agencije iZone odlučila je pružiti šapu u znak podrške čovjekovom najboljem prijatelju u ova blagdanska vremena. Osmislili su ovu inicijativu kojom kako bi pružili priliku i psećim glasovima da ih se čuje! Serijom fotografija pasa s porukama o tome kako oni preživljavaju ova blagdanska vremena i kako pucnjevi petardi utječu na njih, ovi pesoljupci skreću pažnju na lako rješiv problem – ne bacajte petarde.

  Sada, kroz ovu inicijativu, svi imamo priliku zalajati protiv korištenja pirotehnike.
  Fotografirajte svog psa s porukom što misli(te) o petardama, postavite ju na web www.bacajte-kobase.hr i pomognite da i naši četveronožni prijatelji uživaju u blagdanskim danima onako kako zaslužuju.
  Inicijativu možete podržati već i lajkom na Facebooku  – www.facebook.com/bacajtekobase

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog