Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 2017. dočekana i na đakovačkom korzu

  Mnogobrojni Đakovčani novu godinu su dočekali u dobrom raspoloženju na đakovačkom korzu, uz šampanjac i dobre želje, zagrljaje i poljupce. Za dobru atmosferu i zagrijavanje na minus šest stupnjeva pobrinuli su se Tamburaški sastav Izvor, Slavonski dukati i Đerdani. Točno u ponoć, čestitku je uputio đakovački gradonačelnik Zoran Vinković.

  Smjenu dviju godina obilježio je i tradicionalni vatromet koji se u ponoć prosuo nad gradom, stvarajući veličanstven ugođaj, a zahvaljujući vedroj noći, njegovi slapovi bili su vidljivi brojnim sudionicima dočeka na otvorenom. Grad je nekoliko minuta iza ponoći obasjavao i vatromet koji su brojni građani priredili u privatnom aranžmanu, što je također pridonosilo veselom i svečanom ugođaju. Noć je obilježila i druga vrsta pirotehnike, iako u umjerenijim količinama nego prijašnjih godina.
  ………………………………
  Osim na gradskom korzu, doček Nove godine organiziran je i u svatovskim dvoranama, restoranima i kafićima, dok je najveći broj građana novogodišnju noć proveo u svojim domovima, uz radijski i TV program, u krugu obitelji i prijatelja.
  ……………………….
  Ono što je najvažnije, novogodišnje slavlje proteklo je bez neželjenih posljedica. Ni policija, ni hitna služba, nisu imali posebnih intervencija. Jutros rano djelatnici Univerzala uklanjali su odbačeno smeće i ostatke pirotehnike, tako da je grad već u jutarnjim satima bio čist i uredan.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog