Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Korabi: “Ergela treba postati hrvatski brend”

  Državna ergela lipicanskih konja sutra će obilježiti 510. obljetnicu djelovanja.
  U programu koji se priprema sudjelovat će stotinjak sudionika i sedamdeset konja,. Pozivu se odazvao i veliki broj konjogojskih udruga, a na svečanost dolaze i gosti iz državnih ergela iz Mađarske, Slovačke, Slovenije.
  “Ergela otvara vrata posjetiteljima od 10 sati, u 11 sati je svečani mimohod sudionika ulicama grada, a u 12 sati je središnji dio programa u zatvorenoj jahaonici”, pojašnjava ravnatelj Nidal Korabi.
  “I ovaj događaj na tragu je ideje da đakovačka Državna ergela postane pravi hrvatski brend, a turističkim aktivnostima koje iniciramo želimo potaknuti i druge gospodarske subjekte u cilju intenzivnijeg gospodarskog razvoja”, kaže Korabi.
  Državna ergela večeras je domaćin svečanosti proglašenja najboljih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koja će se održati u 20 sati.
  Ovaj projekt pod nazivom “Zlata vrijedan” Ministarstvo poljoprivrede i Večernji list provode treću godinu za redom, a isti se odvija uz podršku Hrvatske zajednice županija te HRT-a koji će emitirati snimku svečanosti u nedjelju, 4. rujna u 17,40.
  Na dodjeli će se proglasiti 3 najbolja OPG-a po ocjenama Stručnog žirija, najbolja Mlada nada, te najbolji OPG po ocjenama čitatelja Večernjeg lista.
  Podsjetimo, prošlogodišnji pobjednik je OPG Jančo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog