Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Parkirne karte i na kiosku Tiska

  Plaćanjem parkiranja na kiosku Tiska, bilo kojoj Univerzalovoj blagajni ili parkomatu, umjesto SMS plaćanja mobitelom, Đakovčani mogu ostvariti 35-postotnu uštedu, navodi se u Univerzalovu priopćenju u kojem se ističe da su dosad česte bile situacije u kojima bi, nakon obavljenoga plaćanja parkinga SMS porukom, građani ostajali zatečeni povratnom porukom operatera s potvrdom plaćanja, ali i iskazanom naknadom od 69 lipa za korištenje usluge.
  Da bi se građanima izišlo u susret, početkom kolovoza Univerzal je otvorio dva nova kanala za plaćanje parkiranja pa svi oni koji se zateknu u našem gradu na javnom parkiralištu parkiranje mogu platiti i na svim kioscima Tiska i Univerzalovim blagajnama, kaže predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo. Time, navodi se u priopćenju, izbjegavaju dodatne troškove, odnosno trošak koji obračunava teleoperater prilikom SMS plaćanja.
  “Ušteda se ostvaruje i na pretporezu zatraži li se R1 račun, pa tada sat parkiranja, primjerice u drugoj zoni, ne stoji 2,69 kuna, odnosno 1,60 kn + PDV + 0,69 kn naknade operatera, već 1,60 kuna. Osim toga, karta kupljena na kiosku Tiska ili blagajni gradskog komunalca ne mora se isticati pod vjetrobranskim staklom, budući da sustav kontrolorima naplate podatke dojavljuje na terminale”, pojašnjava u priopćenju Soldo.

  Foto:Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog