Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Dolly Bell” je nova pjesma legendarne Crvene jabuke

  “Dolly Bell” nova je pjesma legendarne grupe Crvena jabuka s njihovoga aktualnog dvostrukog albuma “2016” objavljenog u nakladi Croatia Recordsa. Nakon što su nas ovo ljeto rasplesali brzim ritmovima u pjesmama “Mala moja Dalmatinko” i “Ode Žera u mornare”, izvedenim na CMC festivalu te na Splitskom festivalu uz klapu Puntamika, najnovijom baladom svoju publiku nagovaraju na romantiku i sanjarenje uz voljenu osobu. Ugođaj pjesme protkan Žerinim sugestivnim, toplim vokalom budi emocije i podsjeća zašto je baš Crvena jabuka najbolji glazbeni odabir za intimne trenutke.

  Intrigantni tekst pjesme potpisuje Jovan Peruača, a glazbu Uroš Teofilović koji je zajedno s Markom Đuraševićem Mahonijem zaslužan i za aranžman. Video spot za “Dolly Bell” snimljen je u režiji Purim medie u spa resortu Banja Koviljača te prati ljubavnu priču mladog para uz zanimljiv obrat.

  Sasvim je sigurno da se nakon Jabukine nove pjesme pitanje „Sjećaš li se Dolly Bell?“ neće isključivo odnositi na kultni Kusturičin film jer je ova balada na najboljem putu da postane glazbeni klasik, vječno uvučen u srca publike.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog