Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nikolina i Sandro objavili spot za “Bit će sve u redu”

  Nakon što su na ovogodišnjim 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku nastupili s novim singlom „Bit će sve u redu“, Nikolina Tomljanović, iz grupe E.N.I., i Sandro Bastiančić, frontman grupe En Face, objavili su i videospot za ovaj ljubavni duet.

  Videospot za singl sniman je na atraktivnim lokacijama oko Grobnika i Platka te u predivnoj Vili Ružić na Pećinama. Pejzažni ambijent i filmski pogled prožimaju se cijelim spotom i daju mu notu pozitivne melankolije kojom se veliča neposredan osjećaj ljubavi.

  Sama pjesma govori o spoznavanju prave ljubavi, koja se nekad nalazi u našoj neposrednoj blizini. „Kada dođe trenutak da im se otvore oči, čak su i zvijezde na njihovoj strani pa se ne trebaju bojati iskoristiti priliku za pravu ljubav, jer – bit će sve u redu“, kaže Nikolina.

  Priča o ljubavi snimljena je kroz lijepe i snene kadrove, s jednim od suputnika, vintage dalekozorom, koji ima snagu Proustovih kolačića. Ambijent spota nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa tako ni samu redateljicu Kristinu Barišić i Damira Jevtića koji je zaslužan za kadrove iz zraka. Tekst i glazbu potpisuje Sandro Bastiančić u aranžmanu Mateja Zeca (gitare, bas, miks, produkcija) i Darka Terlevića (gitare, klavir).

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog