Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Ajde, ajde” pjeva Žanamari Lalić

  Nakon uspjeha pjesme “Isti se prepoznaju” koja se već tjednima nalazi na listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, Žanamari ponovo u suradnji s VRH Productions-om, predstavlja novi spot za pjesmu “Ajde, ajde”.

  “Povukao me klupski zvuk ove pjesme i zagolicao da napravim pomalo bezobrazan tekst. U skladu s tim i video je morao biti opasan. – komentira Žanamari novu pjesmu pa nastavlja:

  “Prvi komplimenti koje sam dobila na novi spot bili su vezani upravo na styling tj. preobrazbu u fatalnu crnku što je bila ideja Borisa Kargotića, kreatora nakita Demode Jewlery, koji nosim u spotu. Iz mene zaista izađe ona fatalna strana kad se prerušim u crnku, iako trenutno uživam biti plavuša. Što je najvažnije uhvatila sam mnoge svoje prijateljice kako pjevuše refren već nakon jednog slušanja pjesme što je nepobitan dokaz da idemo u dobrom smjeru. Jedva čekam da cure po klubovima zaplešu uz ovu stvar. A i dečki! – rekla je Žanamari

  Autor glazbe i teksta je Žanamari, za aranžman je zaslužan Mario Perčić, koji je također režirao i spot za V.R.H. Productions, a oko iza kamere je ponovo Duje Kundić.

  “Htio sam da spot prati elektronski zvuk pjesme i da bude jednostavan, dark, ali jako nabrijan kadrovima koji su montirani da prate atmosferu i ritam ovog singla. Žana i cure plesale su koreografiju punih osam sati u štiklama dok nisam dobio sve što sam zamislio, ali isplatilo se!” – rekao je Mario.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog