Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ivana Banfić u raskošnim Rimskim termama pjeva o ljubavi pod maskama

  Novi singl „Ranjena“, kojim Ivana Banfić već neko vrijeme uspješno osvaja domaći eter, upravo je dobio i svoje video izdanje koje potpisuje redatelj Dino Senčar.

  Video spot za novu ljubavnu pjesmu „Ranjena“, koja je glazbeno na tragu velikog hita ‘Godinama’ Ivane i Dine Merlina, zamišljen je kao glamurozna zabava pod maskama, a sniman je u Rimskim termama, u Sloveniji.

  ‘Već sam imala viziju kako bi spot za novu pjesmu trebao izgledati, a kad sam prvi put uživo vidjela Rimske terme shvatila sam da ga želim tamo snimati. Rimske terme zaista su posebne i cijeli prostor odiše nekom pozitivnom energijom, tu se osjećam kao doma. Priroda oko njih je prekrasna, oduševljena sam sekvojama i parkom s energetskim točkama, a bazeni su bez premca najljepši koje sam ikada vidjela’, objašnjava Ivana.

  Dijelovi spota snimani su u prostranoj sobi koja ima jacuzzi, na terasi s koje se pruža zadivljujuć pogled na okolna brda i rijeku Savinju, te u bazenu koji izgledom podsjeća na one antičke u kojima su svoje tijelo i dušu prije više od 2000 godina njegovali stari Rimljani. Maske koje su lajtmotiv spota unikatan su rad akademskog kipara Tihomira Marinkovića i savršeno su se uklopile u mističan prostor povijesnog dijela Rimskih termi.

  O pjesmi ‘Ranjena’ koju autorski potpisuje Ante Pecotić, uz produkciju Harisa Čustovića, Ivana kaže: ‘Pjesma govori o ženi koja unatoč tomu što je svjesna da je njezina veza ‘promašena stvar’, odbija nešto promijeniti, odnosno krenuti dalje sama. Svatko će pronaći za sebe poruku u toj pjesmi i doživjeti ju na svoj način. Puno je danas takvih sličnih situacija, pogotovo među ženama, a koje ostaju zakačene u lošim vezama, a drži ih strah od promjene i misle da dalje ne mogu same, da im je potreban netko da bi živjele i egzistirale, što je pomanjkanje vjere u život i sebe, pa pristaju na kompromise…što znači, ne znam voljeti sebe. Jer ako znaš tko si i kako voljeti sebe onda sigurno ne pristaješ na to da provedeš život s osobom i s kojom ti je loše.’

  Ivana Banfić, koja će uskoro proslaviti 25 godina svoje karijere, odlučila je publici ponuditi hedonističku bajku, kako vizualnu tako i glazbenu, koju je vješto zapakirala u spot koji će vas zavesti prekrasnim ambijentom Rimskih terma, raskošnim haljinama, te emocionalnom melodijom i tekstom.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog