Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Elemental prije nastupa u Orahovici “izbacio” novi remix

  Prije otprilike mjesec dana, Elemental je u eter poslao svoj novi singl “Tijelo pamti” koji sada već izvrsno kotira na svim regionalnim top-ljestvicama. Kako Elemental gotovo nikada ne miruje, odlučili su u ovim ljetnim danima slušatelje iznenaditi remixom aktualnog singla. Za produkciju su odabrali Filipa Motovunskog koji je napravio nevjerojatan drum’n’ bass remix pjesme “Tijelo pamti” i fanove Elementala odvukao na plesni podij.

  Filip Motovunski se do danas profilirao u najprepoznatljivijeg domaćeg drum’n’bass producenta i DJ-a.
  Do sada iza sebe ima preko 500 klupskih i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i inozemstvu. Kroz godine je objavio nekoliko singl izdanja na raznim etiketama diljem svijeta (JungleX – Kanada, BPM rec. – Njemačka), a nedavno je izdao prvi dugosvirajući album pod nazivom Ten Years Making Beats, povodom prvog desetljeća rada, u formatu duplog CD-a.

  Novi remix “Tijelo pamti” Filipa Motovunskog i Elementala prati i video spot koji je ekipa snimila tijekom koncerta u Zadru, gdje je remix premijerno pušten. Oduševljene reakcije publike moći ćete pogledati u spotu koji je sniman 360 kamerom – što znači da je spot interaktivan i da atmosferu iz Zadra možete pogledati iz svakog kuta, pomicanje kursora po ekranu, ili pomicanjem mobitela lijevo-desno.

  Ekipa Elementala sjajna je na pozornici – u to se možete iz prve ruke uvjeriti upravo kroz 360° video spot “Tijelo pamti”, ali i na svirkama diljem regije, s obzirom na radno ljeto benda.Ubacite se u ljetnu atmosferu, duge noći i provode na otvorenom i svakako pogledajte Elemental na nekom od nadolazećih koncerata:

  05.08. Ferragosto Jam 9, Orahovica

  10.08. Stars Beach Bar & Club, Posedarje

  13.08. Rocklive Festival, Koprivnica

  15.08. Kaštel, Pula

  17.08. Belgrade Beer Fest, Beograd

  26.08. TBA, Pančevo

  27.08. Tramontana 2016, Split

  01.09. Outlook Festival, Pula

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog